Nieuws

Nacht van GOUD 2014

10-09-2014

Tijdens de Nacht van GOUD op 13 september 2014 speelt Theater Locus een aantal scenes uit haar eerdere, goed ontvangen, voorstelling HUNKER.

LOCATIE: IJzermolen Pakhuis;  Raamstraat 59
 

Tijdens dit gratis te bezoeken erfgoedevenement worden een aantal monumentale locaties geopend voor het publiek gecombineerd met verschillende kleinkunstvoorstellingen.

De avond begint met het Gedempte Gracht Concert op de Brink. Een orkest van 35 leerlingen en een koor van 85 leerlingen van het Etty Hillesum Lyceum verzorgt een half uur durend concert.

Hierna openen een 16-tal locaties deze avond hun kelders, zolders, en hoekjes. Samen met oude voertuigen als auto’s en schepen vormen zij het decor voor diverse kleinschalige optredens waarbij Op Reis het thema is. Gedurende de avond vinden op elke locatie vijf voorstellingen plaats, waardoor bezoekers de mogelijkheid krijgen meerdere voorstellingen te bezoeken. De intimiteit van de locaties in combinatie met de exclusiviteit van  de voorstellingen zorgt voor een unieke sfeer en ervaring voor zowel publiek als artiest.


   


Reageer