Nieuws

Première Kleibeuker uitverkocht!

27-01-2015

De kaarten voor de voorstelling Kleibeuker - om u te dienen, op vrijdag 30 januari  zijn uitverkocht!

Voor de voorstellingen  op 31 januari en 1 februari zijn nog enkele kaarten beschikbaar

Kleibeuker - om u te dienen

07-01-2015

Met trots presenteren we onze nieuwe voorstelling: 


Nacht van GOUD 2014

10-09-2014

Tijdens de Nacht van GOUD op 13 september 2014 speelt Theater Locus een aantal scenes uit haar eerdere, goed ontvangen, voorstelling HUNKER.

LOCATIE: IJzermolen Pakhuis;  Raamstraat 59
 

Tijdens dit gratis te bezoeken erfgoedevenement worden een aantal monumentale locaties geopend voor het publiek gecombineerd met verschillende kleinkunstvoorstellingen.

De avond begint met het Gedempte Gracht Concert op de Brink. Een orkest van 35 leerlingen en een koor van 85 leerlingen van het Etty Hillesum Lyceum verzorgt een half uur durend concert.

Hierna openen een 16-tal locaties deze avond hun kelders, zolders, en hoekjes. Samen met oude voertuigen als auto’s en schepen vormen zij het decor voor diverse kleinschalige optredens waarbij Op Reis het thema is. Gedurende de avond vinden op elke locatie vijf voorstellingen plaats, waardoor bezoekers de mogelijkheid krijgen meerdere voorstellingen te bezoeken. De intimiteit van de locaties in combinatie met de exclusiviteit van  de voorstellingen zorgt voor een unieke sfeer en ervaring voor zowel publiek als artiest.


   


Huiskamer Theater Tour 2014

26-02-2014

Op zondag 6 april neemt Theater Locus wederom deel aan de Huiskamer Theater Tour. 

Onder leiding van stadsgidsen worden kleine groepjes publiek meegenomen naar 7 korte theatervoorstellingen op verrassende locaties rondom het Grote Kerkhof. 
Theater Locus zal hier een voorproefje uit haar nieuwste voorstelling 'Hunker' laten zien. Hunker gaat over de moeizame relatie tussen moeder en dochter die onder druk komt te staan als moeder ernstig ziek wordt. Hunker gaat over misverstaan, nabijheid en toch mijlenver weg zijn. Hunker gaat over ergens aan beginnen terwijl je weet dat het toch nooit genoeg zal zijn. 

Reserveren/info: info@kunstcircuit.nl 
Kaartverkoop: Eetcafé De 7e Hemel 
Datum: zondag 6 april, start 13.30 uur 

Ontvangst 13.00 uur in de Mariakerk

Entree: €15,00


Aan de Huiskamer Theater Tour doen naast Theater Locus ook mee: Andere Koek, De Maandagskinderen, Plus Leo, De Schalmspelers, STV Colmschate en Volksonderwijs.