Spelers

Eefje Vermeulen

Speelt sinds 2008 bij theater Locus. Zij was eerder te zien in Fred, Weg en Ünterweg?! , KLEM, Hunker en WOOLF, We Komen Van Ver, Opsmuk, Wacht!, Brak, Wie niet weg is en Laag. Soms aan de zijlijn en andere keren er middenin. Met oog voor details en de neiging te willen sturen. Eigenwijs, onzeker, maar ook enthousiast en invoelend.

Egbert van Foeken

Speelt sinds 2007 bij Theater Locus. Hij was eerder te zien in Fred, Weg,  Ünterweg?!, KLEM,  Mind the Gap, Kleibeuker en WOOLF, We Komen Van Ver, Opsmuk, Wacht!, Brak, Wie niet weg is en Laag. Neiging tot choqueren, uitlokken, speels, gedreven, wil elk jaar meer en beter, een bouwer, fysiek heel sprekend, intiem en zacht, van het ene naar het andere uiterste, zelden midden-in.

Jurriën Bouwkamp

Speelt sinds 2008 bij theater Locus. Hij was eerder te zien in Fred, WEG, Ünterweg?! , KLEM , Kleibeuker en WOOLF, We Komen Van Ver, Opsmuk, Wacht!, Brak, Wie niet weg is en Laag. Elastiek, sterke mimiek, afwachtend, verrassend, kwetsbaarheid in stil spel. Laat zich inspireren door zijn medespelers en kan instappen in de energie en stroom van het moment.

Katrien de Jong-Deschamps

Speelt sinds 2009 bij Theater Locus. Zij was eerder te zien in Weg, KLEM,  Mind the Gap, Hunker, Kleibeuker en WOOLF, We Komen Van Ver, Opsmuk, Wacht!, Brak, Wie niet weg is en Laag. Speelde hiervoor in België bij Kaleido Compagnie en Peripeteia. Rond en vloeiend, verbindende speler, zacht en intiem, dringt zich vooral niet op maar is wel aanwezig, mededogen, krachtig, aards.

Sabine Stevens

Speelt sinds de oprichting in 2003 bij Theater Locus. Zij was eerder te zien in Vooruitzichten, Los Zand, Hemelbestormers, Fred, Weg en Ünterweg?!, KLEM , Mind the Gap, Hunker, WOOLF, We Komen Van Ver, Opsmuk, Wacht!, Brak, Wie niet weg is en Laag. In een ver verleden begonnen als ‘Blanche’ in Tramlijn Begeerte. Nu geheel grijs maar krachtig, energiek, soms afwachtend en ook graag vooraan, expressief, sterk inlevend, kan goed met (bijna) iedereen en altijd eerlijk.

Gideon Haan

Speelt sinds 2015 bij Theater Locus en was eerder te zien in  WOOLF, We Komen Van Ver, Opsmuk, Wacht!, Brak, Wie niet weg is en Laag. Speelde eerder improvisatietheater en was trainingsacteur bij Marechaussee en politie. Volle stem, kritisch en analytisch. Zoekt naar het wat, waar, hoe, waarom. Rustig en beheerst, overwegend.

Teja Luiten

Speelt sinds de oprichting in 2003 bij Theater Locus. Zij was eerder te zien in Freek, Vooruitzichten, Los Zand, Hemelbestormers, Fred, Weg en Ünterweg, KLEM, Mind the Gap, Hunker, Kleibeuker en WOOLF, We Komen Van Ver, Opsmuk, Wacht!, Brak, Wie niet weg is en Laag. Sterk, krachtig, altijd aanwezig, wordt gezien, initiatiefrijk, beeldend, hoekig, snel, energiek, meisje op de rekstok, heeft aandacht voor de ander/detail/het totaalbeeld.

Monique Nelen

Speelt sinds de oprichting in 2003 bij Theater Locus. Zij was eerder te zien in Vooruitzichten, Los Zand, Hemelbestormers, Fred, Weg en Ünterweg?!, KLEM, Mind the Gap, Hunker, Kleibeuker,  WOOLF, We Komen Van Ver, Opsmuk, Wacht!, Wie niet weg is en Laag. Kan geen afstand doen, nuchter, eerst denken dan doen, droge teksten, sec, engel, gevend, moet er altijd even inkomen, nog vol adrenaline van een lange dag werken, voegt in om uiteindelijk helemaal thuis te komen.

Eva Boonk

Zij was eerder te zien in Laag. Zacht en gevoelig, maar met een pittige kern. Speelt de sterren van de hemel met haar voeten op de grond. Neemt anderen mee in haar ontdekkingstocht. Favoriete quote: Ga toch lekker wildbreien!

Hans Leyenaar

Hij was eerder te zien in LAAG. Gaat naar de lijn toe, en er soms overheen. Vraagt of anderen mee gaan. Zoekt naar het grotere plaatje en is soms gewoon even lekker aanwezig